Organisatie

Ganto begeleidt uw veranderprocessen.

The next level voor projectprocessen binnen uw organisatie. De basis: een solide projecten platform. Ondersteunende processen en structuren die de basiskwaliteit borgen. In de projecten transparante en gestandaardiseerde werkwijzen. Lerend werken, met ruimte voor de teams en medewerkers. Een doorvertaalde missie en strategie, zodat richting en rust gewaarborgd zijn. Een IT-architectuur die aansluit bij de processen en werkwijzen, en die daadwerkelijk helpt de prestaties te verbeteren.

 Mooie doelen, die je niet ineens, maar wel stapsgewijs kunt behalen. Wij brengen met u uw huidige organisatie en processen in kaart. We ontwikkelen met u een strategisch ontwikkelpad met levels en prioriteiten. Welke verandermethoden zetten we waar in, wat is daarvoor benodigd, wat moet worden ontwikkeld, welke sturing brengen we aan. Op welke werkwijzen zetten we in, projectmanagement, IPM en/of PRINCE2, Systems engineering, Value engineering. Wat is noodzakelijk, wat is wenselijk vanuit mens en organisatie?

 Ganto BV adviseert en regisseert voor u, zodat uw organisatie op een beheerste wijze een nieuw level kan behalen. Hierbij kunt u denken aan begeleiding en evaluatie van Pilots, implementatie van werkstructuren (o.a. tbv certificering, ISO 15288, NEN compliancy), training en coaching aan teams, en het ontwikkelen van ondersteunende processen, werkwijzen en tooling voor projecten.

"Reconnaissance is our specialty. Try out, find the gap, then quickly scale up"

 

Ganto voegt toe!

Contact