Verbind stakeholders
Focus op mens en proces
Wendbaar

Services

ganto

Value coaching & analyse

Ganto begrijpt wat waarde betekent en hoe je waarde kunt vergroten. Value Analyse richt zich op het concreet en snel leveren van waardevolle oplossingen. Met Value coaching kunt u het resultaat daadwerkelijk behalen.

In zeer intensieve, multidisciplinaire workshops werken we met logische analyse, ontwikkelen we oplossingen en rekenen we af op resultaat. Zo genereren we de meest waardevolle voorstellen die vervolgens direct worden uitgewerkt en getoetst.

Value analyse, afkomstig uit de engineering, is een bewezen methode die in alle sectoren de waarde van producten, diensten en processen succesvol weet te verhogen.

Lees verder
ganto

Software adoptie

In deze wereld van constante verandering staan we voor een uitdaging: het adopteren van een oneindige digitale transformatie. Hierbij gaat het niet alleen om het implementeren van passende IT-oplossingen maar vooral om de transitie van ‘oud’ naar ‘nieuw’ werken en de gedragsverandering die daarbij komt kijken.

Ganto 'sparks the change' en is in staat om deze verandering gestructureerd te laten adopteren.

Lees verder
ganto

Delivery

Veel organisaties worstelen met vragen zoals:

  • Welke project- of programma besturing pas het best bij onze organisatie?
  • Hoe lever ik sneller nieuwe of verbeterde (IT)producten of diensten op?
  • Hoe verhoog ik de waarde van mijn product of dienst?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn project gedragen wordt door de organisatie?

Ganto heeft de ervaring en expertise in huis om voor uw situatie uit diverse methodieken en werkwijzen de best passende oplossing te selecteren en ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. We gaan daarbij een stap verder dan advies en leveren het gedragen resultaat, samen met u.

Lees verder

Ganto voegt toe!

Contact